نشان تجارت - علی بهرهمند افزود: آخرین بار اواخر سال گذشته قیمت مصوب شرینی به همه همکاران در تهران ابلاغ شد که هم اکنون همکاران ما با همان قیمت شیرینی به مشتریان خود عرضه میکنند.
به گفته این مقام مسئول در اتحادیه صنف قنادان تهران، بر اساس آخرین ابلاغیه نرخ هر کیلوگرم شیرینیتر و خامهای در شیرینی فروشیهای درجه یک تهران ۶۰ هزار تومان، گل محمدی (دانمارکی) ۵۰هزار تومان، زبان و پاپیون ۵۰ هزار تومان و کیک یزدی ۳۸ هزار تومان است و اگر واحد صنفی بیشتر از این مبلغ این شرینیها عرضه کند مصرف کنندگان میتوانند به شمارههای تلفن ۱۲۴ سازمان صنعت و معدن تهران، ۵۵۴۳۱۳۲ اتاق اصناف تهران و یا ۶۶۹۴۴۴۱۱ اتحادیه قنادان تهران اطلاع دهند، تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: با این حال شیوع کرونا بر میزان فروش شیرینی تاثیرگذار بوده و فروش واحدهای صنفی ما در سطح تهران بسیار کاهش یافته است.
بهرهمند در پاسخ به سوال خبرنگار بازار مبنی بر پایان ساعت کار واحدهای صنفی شیرینی فروشی در تهران گفت: طبق ابلاغیه اتاق اصناف تهران ساعت کار قنادان تهران در گروه یک شغلی نیز ۲۱ خواهد بود.
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران در خصوص کاهش فروش زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان گفت: با اینکه اتحادیه به تمام واحدهای صنفی در تهران ابلاغ کرده است که هر کیلو زولبیا و بامیه در قنادیهای درجه یک ۴۸ هزار تومان و قنادیهای درجه دو ۳۸ هزار تومان خواهد بود، اما باز هم فروش زولبیا و بامیه در واحدهای صنفی بسیار کاهش یافته است.
بهرهمند درخصوص علت کاهش فروش زولبیا و بامیه در شیرینی فروشیها بیان کرد: عدم برگزاری افطاریهای ومراسم دورهمی و میهمانیها سبب شده که فروش زولبیا و بامیه در قنادیهای تهران بسیار کاهش یافته است.
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران یادآورشد: در سالهای گذشته با برگزاری میهمانیها و دورهمیها فروش زولبیا و بامیه راضی کننده بود، اما به علت شیوع بیماری کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی فروش این محصول در شیرینی فروشیها بسیار کمتر شده است.
این مقام مسئول در اتحادیه صنف قنادان تهران در خصوص تعیین قیمت زولبیا و بامیه در سال جاری و ابلاغ آن به تمام واحدهای صنفی شیرینی فروشیها در تهران افزود: با تعیین قیمت این محصول دیگر شاهد گرانفروشی در قنادیها نیستیم، چون این نرخ هم به نفع مصرف کنندگان و هم به نفع تولید کنندگان است.
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران در ادامه با اشاره به وضعیت توزیع روغن مخصوص قنادان با نرخ مصوب افزود: قبل از ماه مبارک رمضان ۵۰۰ روغن به اتحادیه تحویل دادند که هم اکنون توزیع آن را نرخ مصوب آغاز کرده ایم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در کشور از نظر مواد غذایی هیچ گونه کمبودی نداریم، گفت: برخی از مشکلات ناشی از عدم مدیریت مناسب است که مشکلاتی ر ا به وجود میآورد و هم اکنون در توزیع آرد و روغن در بین واحدهای صنفی شیرینی فروشی در تهران مشکلی وجود ندارد.
بهرهمند از برگزاری چهارمین دوره مسابقات طراحان و تهیه کنندگان کیکهای تجسمی ایران در خرداد ماه سال جاری در هتل المپیک خبر داد و گفت: طبق برنامه قرار است که این مسابقات در بین قنادان سراسر کشور، ۱۰ تا ۱۳ خرداد ماه سال جاری برگزار شود.
این مقام مسئول در اتحادیه صنف قنادان تهران تصریح کد: هدف از برگزاری این مسابقات شناسایی استعدادهای مناسب در حوزه پخت شیرینی و کیک است که هر فرد شایسته بتواند استعدادهای خود را در این مسابقات به خوبی نشان دهد.
بهرهمند گفت: پیش از این سه دوره این مسابقات در سالهای ۹۶، ۹۷ و ۹۸ برگزار شد، اما در سال گذشته به علت شیوع بیماری کرونا برگزار نشد.
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران اظهارداشت: این مسابقات در ۴ بخش تهیه کیک باسک، تهیه کیک برای تولد و عروسی ها، پخت کوکی و کیکهای خامهای برگزار میشود.